Keresőoptimalizálás, weboldal készítés, linképítés tippek http://webcafemediagroup.blogger.hu Keresőoptimalizálás, weboldal készítés, webáruház készítés, linképítés tippek online vállalkozásoknak. hu Hogyan kezeli a Google a linkeket ? http://webcafemediagroup.blogger.hu/2017/10/29/hogyan-kezeli-a-google-a-linkeket

Keresőoptimalizálás Budapest

A Google úgy kezeli a linkeket, mint egy ígéretet !

Pélául a hivatkozásra kattintva, hogy ott olvashatsz még erről relevánsabb dolgokat, bővebben a dolgokról, más szemszögből is megtudhatsz többet az adott témáról stb.

Amennyiben ez teljesül, vagyis ott a linkben - hivatkozásban - a megjelölt téma található, akkor az előnyt jelent számodra a Google-nél. Tehát jónéven veszi azt, nem spam-ként !

Érdemes a linképítés során blogokat írni, de ne csak a saját weboldaladon, hanem a neten található ingyenes blog szolgáltatóknál. Csak keress rá a neten, sok ilyen van ! Ha sok link fog mutatni a weblapodra ezekről a webhelyekről, akkor ezeket a kereső úgy értelmezi, hogy sok ígéret a linkjeid által megvalósul. Legjobb keresőoptimalizálás árak a fővárosban.

Az nagyon fontos, hogy ezek a linkek ne a főoldalra mutassanak, hanem a belső oldalakra, a cégedre jellemző - tehát releváns - lehetőleg long-tails kulcsszavakkal. Ezeket a kulcsszavakat kiderítheted a különféle SEO elemző eszközök segítségével.

Tegyél be a blog cikkeidbe figyelemfelkeltő képeket, call-to-action felhívásokat, és megfelelően szerkezd is a tartalmat kiemelésekkel, tagolással, dölt betűkkel. A webáruház készítés árak megvitatásánál is fontos, hogy legyen céges blogod az oldaladon.

Kattints a videóra !

Óvatosan használd a linkgyűjteményeket, linkfarmokat, hiszen ezeket különös figyelemmel kíséri a kereső óriás. Ne felejtkezz el a közösségi média oldalakról sem, hiszen az ezeken való jelenlét, illetve posztok megosztása nagyon fontos a mai online marketing stratégiákban.

Érdemes fórumokon is részvenned, hiszen itt is lehet linkeket építeni, bár vigyázni kell a moderátorokkal, mert ha azt érzékelik, hogy csak reklámozni akarsz, akkor hamar kitiltanak a fórumból. Érdekelnek a weboldal készítés árak ? Vedd fel velünk a kapcsolatot !

 

Google gyűjtemény | List.ly | Twitter | Facebook | Videa.hu profil

]]>
Sun, 29 Oct 2017 10:51:32 +0100 183121_15868